diumenge, 17 de març del 2013

Cerquem els avantpassats al MAC



Sempre és difícil trobar un gran ventall de possibilitats que ens permeti treballar les activitats que desenvolupin el currículum de les matèries minoritàries; però pel que respecta a la matèria de grec, la nova reestructuració del MAC, Museu Arqueològic de Barcelona, ens ho fa possible d’una manera metòdica i divertida.
Els alumnes de grec de 2n de Batxillerat HS2 van aprendre i hi van “veure” les petjades del món grec i fenici no només a la Mediterrània,sinó també  a les nostres contrades.
Aquesta experiència va tenir lloc el passat 8 de febrer ,dia de la dona treballadora i el vam celebrar com cal, treballant totes en allò que ens agrada, òbviament els alumnes també van seguir el nostre exemple.
Per aconseguir la fita vam encetar un projecte lúdic i profitós: van dibuixar peces, van visionar un vídeo, van fotografiar diferents restes de la cultura material  i de tornada, vam fer un tast gastronòmic a un restaurant grec de la ciutat comtal, ja que la gastronomia és una  font d’informació cultural força estimable. De tornada a l’aula, el recolzament d’una activitat TIC  va donar per finalitzada l’experiència.
És per tot això que us recomanem visitar el Museu. Cal esmentar que tant la direcció com el personal que hi treballa sempre faciliten la tasca docent, ajudant-nos i col·laborant en allò que demanem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada