diumenge, 19 de juny del 2016

Per lluitar pels nens i nenes amb IDP

Us fem a mans el correu que ens han enviat des de la Fundació PID demanant la nostra col·laboració en la difusió del vídeo "Bombolles de colors", tancament del projecte on han participat els nostres alumnes del projecte CREA Social de 5è i 6è de Primària-NEI.
Benvolgudes i benvolguts,
Amb l’objectiu de recaptar fons per fer recerca en inmunodeficiències primàries, les anomenades IDP, la Barcelona PID Foundation ha organitzat una acció solidària, juntament amb CSL BehringTemps Record  Boxets i el Campus Vall d’Hebron en què hi ha participat diferents personalitats del món cultural i esportiu. La companyia farmacèutica donarà 1 € per cada visualització del videoclip per finançar una beca predoctoral per fer recerca en aquestes malalties minoritàries que afecten les defenses d’1 de cada 2.000 nounats. 
A la iniciativa s’hi han volgut sumar Martina Klein, Àlex Corretja, Anna Tarrés, Pep Bou, Mónica Green, Juan Cámara, Joan Lluís Bozzo, el jugador del Barça Sergi Samper, l'alumnat de l'escola dels Jesuïtes de Sant Gervasi-Infant Jesús i nens i nenes amb IDP. 
Sumeu-vos a Vall d’Hebron i a la Barcelona PID Foundation per lluitar pels infants amb IDP. Per cada visualització del videoclip de Boxets "Bombolles de colors" aconseguirem 1 € per a la recerca en aquestes malalties minoritàries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada