dimecres, 30 d’abril del 2014

FORMACIÓ EN CENTRE DE TREBALL PER A ALUMNES DE BATXILLERAT




Les places per accedir a la Formació en Centre de Treball (FCT) són limitades, concretament enguany s’ofereixen 20 places per fer aquestes pràctiques.
L’objectiu és que  aquells alumnes que per qüestions relacionades amb els seus estudis i amb el seu futur professional estiguin ESPECIALMENT MOTIVATS a realitzar unes pràctiques en el món de l’empresa, puguin fer-ho.
En CAP CAS la FCT s’ha de sol·licitar pel fet que la llei permet (que no obliga) a convalidar aquestes hores per una matèria de modalitat, en el benentès, a més, que en renunciar a una matèria de modalitat, l’alumne limita les seves possibilitats de sumar punts en la Fase Específica de les proves PAU pel que recomanem anar amb molta cura a l’hora de prendre aquesta decisió.
Atenent aquestes consideracions, els requisits per a optar a una plaça de FCT són:

  • Que l’alumne presenti un currículum i UN ESCRIT JUSTIFICATIU  de quines són les seves motivacions REALS per a optar a les pràctiques en empresa. Aquesta justificació és molt important i serà valorada pels tutors de BAT1 i pels responsables de la FCT.

  •  La FCT es realitzarà EXCLUSIVAMENT en el mes de juliol (poden iniciar-se a finals de juny) en un règim de treball de set hores/dia durant 5 dies a la setmana. Així, en quatre setmanes es fan les 140h de pràctiques que marca la llei.

  • És INDISPENSABLE tenir totes les matèries del primer i del segon trimestre de BAT1 aprovades i, en cas d’haver més demanda que oferta, s’atorgarien les places per ordre de notes.

  • En cas d’empat en les notes, es donarà tracte preferent als/les alumnes que aportin una empresa on fer la formació.

TERMINI PER A LA PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS: divendres 9 de maig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada